Folyjon a sör!

10 sörcsap ontja a folyékony kenyeret a Belga Étterem teraszán szeptember első hétvégéjén. Literes korsók, vidám stramli zene, hatalmas mulatság! Ha Ön sörimádó, akkor a Belga Sörfesztiválon a helye; ha eddig mellőzte ezt a nedűt, itt az ideje, hogy megtapasztalja, milyen érzés leöblíteni a csülök, sült malac, kolbász falatokat egy jó pofa sörrel!

 

2012. szeptember 7. és 9. között a Belga Étterem Sörfesztivált szervez. A hátsó teraszon 10 darab sörcsapból mérik a sört a felszolgálók, egészen addig míg meg nem szólal egy kolomp. Érdemes fülelni, mert e csengő hangja jelzi, hogy a vendég magának csapol!

 

Stella Artois

Leffe Blond

Leffe Dark

Hoegaarden White

Belle-Vue Kriek

Heineken

Belga Radler

Borsodi Friss 2%

Beck’s

Mátyás sör

 

 

Azoknak a derék vendégeknek, akiknek nincs kedve mozdulni, egy liter sört és 10 darab virslit szervíroznak a pincérek, feltéve, ha beneveznek a versenybe. Virsli nélkül is próba elé állíthaja ám magát a sörkedvelő: ki issza meg leghamarabb az egy liter sört?

Mérkőzzön meg a 2 személyre szóló vacsorameghívásért!

A sör mellé igazi finom falatok dukálnak: nyárson forgó malac, grillen sütött csemegék, ropogósra pirul csülök, bajor kolbász. Ezek bizony mind sör után kiáltanak!

 

 

Hangos lesz az este a harsány nevetéstől is, stand up előadók igyekszenek humoros történetekkel, viccekkel és szórt poénokkal mosolyt csalni a fesztiválozók arcára.

S ha mindez nem lenne elég, felcsendül a stramli, és percek alatt óriási mulatság keretében osztoznak a felhőtlen jókedvben a résztvevők.

 

Ui.: Ne felejtsen asztalt foglalni! (52/53-63-73)

 

(2012-09-05)

-eSBé-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics