John Bull Pub

 

Étterem vezető

Tar Zoltán

+36 20/449-4949

johnbullpub@hotelobester.hu

 

 

 

 

 

Konyha: Hagyományos, tradicionális, és a modern magyar konyha ételei


A pincében található rendezvényterem kiválóan alkalmas családi összejövetelek és üzleti tréningek helyszínéül.

Vállaljuk rendezvények – céges rendezvények, konferenciák, esküvők – teljes körű megszervezését 120 főig.
A vendéglátásról természetesen minden esetben saját konyhánk és képzett vendéglátós személyzetünk gondoskodik.

Céges rendezvényekhez, valamint bemutatókhoz, konferenciákhoz… szükséges saját eszközparkkal, technikai felszereléssel, (projektor, vetítővászon, hangosítás, flipchart) természetesen rendelkezünk.

A vendéglátásról természetesen minden esetben saját konyhánk és képzett vendéglátós személyzetünk gondoskodik.

Szállodánk földszintjén található a John Bull Pub, mely igényesen kialakított belső miliővel, egyedülálló, több mint 5000 db-os mini ital üveg gyűjteménnyel és egyedi ételválasztékkal büszkélkedik.

 

Éttermünk nyitvatartása:

H-V: 10:00 – 23:00

Elérhetőség:
4026 Debrecen, Péterfia utca 49.
Asztalfoglalás: +36 20/449-4949
Fax: +36 52/696-162
E-mail: office@hotelobester.hu
WEB: www.hotelobester.hu

 

Fizetés: készpénz, bankkártya, Üdülési Csekk, Ticket Restaurant, Sodexo, Erzsébet utalvány, Széchenyi Pihenő Kártya

Extrák: wifi, rendezvényterem

Parkolás: saját parkolóban

 

Helló Február!

A februárnak is megvan a maga szépsége, izgalma. Kicsit tavaszváró, de még hullhat a hó, néha felhős, de kacagtatóan mulatságos is, hisz ez a farsang, szerelem, torkoskodás hava. Ezt a hónapot is meg lehet tölteni sikerekkel, szeretettel, finom falatokkal, azért, hogy a mindennapi élet kihívásainak, mókuskerekének nehézségeit tompítsuk. Vegyük észre, és értékeljük az apró dolgokat, mert ezek boldogságunk egyik forrása. A Debreceni Éttermek az év második havára is tartogat olyan programokat, mellyekkel kellemes pillanatokat szerezhetünk magunknak, és szeretteinknek.


Debreceni Szilveszter 2014

Képzeletbeli centinken a napok száma egyre csökken december 31-ig, az adventi naptár csokit rejtő ajtócskáit is nyitogatjuk már... A készülődés, az ajándékozás, a szilveszteren való ötletelés gépezete visszavonhatatlanul beindult, közeleg az év BULIja.  A Debreceni Éttermek vendéglátóhelyei ismét feledhetetlenné teszik az év utolsó napját, mert jó barátok közt, ízletes ételekkel és italokkal milyen is lehetne a Szilveszter?


A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


Különleges alkalmak, maradandó élmények - Hova, hányan?

Az utolsó vendég is kilépett az ajtón, a rendezvény véget ért. A jól eső fáradságot nem attól a tudattól fogjuk érezni, hogy minden a terv szerint alakult, hanem attól, hogy mosolygós, elégedett résztvevők távoztak.  Egy összejövetel megszervezése nem kis munka, kisebb-nagyobb forgatókönyvre mindenképp szükség van, gondoskodni kell a megfelelő helyszínről, ételekről, programról, de olykor, még az ideális dátum megválasztása is fejtörést okozhat.  Mindezeken a tapasztalat sokat segíthet, a debreceni éttermek munkatársai készséggel támogatják Önöket.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics