Semann Étterem

 

 

Konyha: Hagyományos, tradicionális, és a modern magyar konyha ételei

 

Amint azt már többen észrevették, 2011. szeptember 16. óta megújult tartalommal várjuk kedves vendégeinket.

Új étlappal és itallappal, új személyzettel, új arculattal állunk rendelkezésükre!

 

Hangulatos környezetben magyaros ízvilággal, bőséges étel és italválasztékkal, élő zenével várja kedves vendégeit a hét minden napján. Célunk, hogy minden vendégünk megelégedve távozzon tőlünk, és visszatérjen hozzánk!

 

Italválasztékunk kibővült, a Szicsek Pálinkafőzde legnagyobb választékával rendelkezünk Debrecenben, mely köztudottan a legnemesebb alapanyagokból készíti méltán híres valódi pálinkáit! A whisky kedvelő közönség számára is kiszélesítettük kínálatunkat. A Scotch, Burbon, Ír, illetve Maláta whiskyk legnépszerűbb fajtáiból válogathat! Boraink a legnemesebb magyar termőterületekről származnak, egy gyertyafényes vacsora elengedhetetlen kellékeként!

 

Péntek és Szombat este élő cigányzene mellett fogyaszthatja vacsoráját, vasárnap az ebédjéhez szól a nóta!

 

Fiatalos, képzett személyzetünk azon igyekszik, hogy Ön, kedves vendég, mindenben a lehető legjobbat kapja! Csodát mi sem tudunk tenni, de amit teszünk, azt biztos, hogy Önért tesszük! Nálunk csak az Unicumtól lesz keserű a szájíze!

 

Jöjjön el a Semann étterembe, kóstolja meg ételeinket, érezze jól magát nálunk!


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10-22
Vasárnap: 10-15

Elérhetőség:
4032 Debrecen, Szoboszlói út 50
Asztalfoglalás: (52) 52-315-432
                            70/624 02 50
Rendezvényfelvétel: +36 70 327 4787  
Ételkiszállítás: +36 70 617 6464   
E-mail: info@semann-etterem.hu
Honlap: www.semann-etterem.hu

 

Fizetés: készpénz, bankkártya, Üdülési Csekk, Ticket Restaurant, Sodexo

Extrák: wifi, vasárnap 30%-os ételkedvezmény, péntek és szombat este élő cigányzene, gyermekülés,

80 fős étterem, 200 fős rendezvényterem, 10 fős külön terem

Parkolás: saját parkolóban

 

Disznóölés egykori itala ma már elegáns termékké vált

A jó minőségű pálinka alapja a tökéletesen érett gyümölcs, a legmodernebb technológia és a gyakorlott pálinkamester. A pálinka fejlődése, népszerűsége töretlen, egyre többen fedezik fel a benne rejlő értékeket, a gyümölcsös illat és íz varázsát.

Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium és az Agrármarketing Centrum 2006-ban közös stratégiát készített, amelyben a hazai gyümölcs- és törkölypálinka presztízsének emelését, a pálinka imázsának javítását, valamint nemzeti italként való pozicionálását tűzték ki. Azt hiszem sikerült, kétségtelenül nőtt a pálinka befolyása, tekintélye, és hírneve is. Ahogy az egyéni vállalkozási formából induló Szicsek Kft-nek, amely ma már Magyarország egyik legszínesebb pálinkaválasztékát képes felmutatni.


Augusztus 20. - A kenyér ünnepe

Augusztus 20-a Alkotmányunk és Szent István király ünnepe, és mint az Alkotmány ünnepe az új kenyér megünneplésének is alkalma. 

Fehér, rozs, fokhagymás, burgonyás - ez mind mind egy kenyérváltozat, de vajon akkor is kitalálták volna ha azt mondom paprikás, káposztás, narancsos rozsos? 2010-ben az egy főre eső fogyasztás kenyérből 50 kilogramm volt, ez több mint 10 dekagramm naponta! Talán ez is indokolta a különböző kenyérvariációk megalkotását. De az „ízektől” elvonatkoztatva, abban sokan egyetértenek, hogy az igazi kenyér lukacsos, ruganyos, illatos és még napokkal a sütés után is friss.


Ne felejtsen asztalt foglalni!

Augusztus 20-án virágba borul Debrecen városa, de nemcsak egyetlen nap a Debreceni Virágkarnevál! Csaknem egy hétig az ünnep, tánc, virágok, zene jegyében telnek a napok, sztárfellépőkkel fűszerezve. Országunk egyik legismertebb rendezvénye csodálatosan egyedi virágkompozíciókat vonultat fel, művészeti csoportok kíséretében.

Tudja mennyien érkeznek városunkba?

Foglaljon asztalt a Debreceni Éttermek egyikébe!


Ha már unja a könnyű, nyári ételeket...

A töltött káposztára sokan téli, ünnepi fogásként gondolnak és valószínű, hogy kevés háziasszony készíti augusztusban ezt az ételt, de tegye a szívére a kézét: visszautasítana egy tányér debreceni csülkös, kapros töltött káposztát? Ha már kissé unja a könnyű, nyári, zöldséges ételeket akkor válassza ezt a magyaros fogást a Semann Étterem ajánlatai közül.


Ha már unja a könnyű, nyári ételeket...

A töltött káposztára sokan téli, ünnepi fogásként gondolnak és valószínű, hogy kevés háziasszony készíti augusztusban ezt az ételt, de tegye a szívére a kézét: visszautasítana egy tányér debreceni csülkös, kapros töltött káposztát? Ha már kissé unja a könnyű, nyári, zöldséges ételeket akkor válassza ezt a magyaros fogást a Semann Étterem ajánlatai közül.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
© 2011 debreceniettermek.hu