Flaska Vendéglő

 

 
 

Tulajdonos-üzletvezető

Hajnal Lajos

+36 (52) 414-582

Konyhafőnök

Nagy Csaba 

+36 (52) 414-582

 

 

A Flaska Vendéglő több mint 20 éve, 1986. augusztus 20-án nyitott meg. Már akkor is a magyar vendéglátás hagyományait követte, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánta kiszolgálni.
Az étterem egyedülálló stílusának kialakításában a Déri Múzeum munkatársai segítettek.

A belső átalakítással, és az újabb ételek étlapra kerülésével szűkebb hazánk - a cívis város és a hajdú, a bihari és sárréti területek - hangulatát, ízét idézi meg. A magyar szürke marha értékeit csak most fedezzük fel újra: lassabban nő ugyan mint más állatok, de ma is természetes körülmények között tartják, a betegségekkel szemben ellenálló, húsa vasban és vitaminokban gazdag, a belőle készített ételek pedig egyedülállóan zamatosak. 30 fő felett akár kemencében sült ételeket is fogyaszthatnak nálunk.

Akár itt él, akár látogatóban van itt, reméljük a Flaska ízei, hangulata, a dolgozók szívélyessége hozzájárulnak egy csipetnyit ahhoz, hogy itt, otthon legyen!
 

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök : 11.30-22.00

Péntek - szombat : 11.30-23.00
Vasárnap : 11.30-22.00

 

Elérhetőség:

4025 Debrecen, Miklós u. 4.
Asztalfoglalás: (52) 414-582
E-mail: flaska@playpubhouse.hu

Honlap: www.flaska.hu

 

Fizetés: készpénz, bankkártya (kivéve American Expressz),Üdülési Csekk, étkezési utalványok, Aloe Travel Service kártya

Extrák: 10 fő feletti csoportos rendelés esetén 10 % engedmény, gyermekülés, kemence, népi hangulat

Parkolás: parkolóházban

 

A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


Különleges alkalmak, maradandó élmények - Hova, hányan?

Az utolsó vendég is kilépett az ajtón, a rendezvény véget ért. A jól eső fáradságot nem attól a tudattól fogjuk érezni, hogy minden a terv szerint alakult, hanem attól, hogy mosolygós, elégedett résztvevők távoztak.  Egy összejövetel megszervezése nem kis munka, kisebb-nagyobb forgatókönyvre mindenképp szükség van, gondoskodni kell a megfelelő helyszínről, ételekről, programról, de olykor, még az ideális dátum megválasztása is fejtörést okozhat.  Mindezeken a tapasztalat sokat segíthet, a debreceni éttermek munkatársai készséggel támogatják Önöket.


Töltött káposzta, a magyar konyha esszenciája

Karácsonykor és lagzis vacsorákon rendszeresen fogyasztjuk, illatával bejárja a teret, látványos alakjával pedig szépen mutat a tányéron. Ízesíthetjük tejföllel, ehetjük kenyérrel, készülhet többféle módon, de egyértelműen kimondható, hogy az egyik legősibb ételünk a magyar gasztronómia egyik csúcspontja. 2014. március 7-16. között megkóstolgathatják a finomabbnál finomabb változatokat a Flaska Vendéglőben.


Szilveszter 2013

Egészség, bőség, szerencse és boldogság. A régi magyar hagyományok szerint a szilveszter és az újév első napjának eredendően ezek a céljai. Úgy vélem az erre való folyamatos törekvés ma sincs másként. Családok, barátok összejönnek, hogy zenével, tánccal, minden földi jóval megrakott asztal mellett búcsúztassák az óévet, üdvözöljék az újat, hiszen a hiedelmek szerint olyan lesz az elkövetkező 365 nap, mint e két 24 óra. A Debreceni Éttermek ajánlata mindezeknek maximálisan megfelel, válasszanak ízlésük szerint.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics