Különleges alkalmak, maradandó élmények - Hova, hányan?

Az utolsó vendég is kilépett az ajtón, a rendezvény véget ért. A jól eső fáradságot nem attól a tudattól fogjuk érezni, hogy minden a terv szerint alakult, hanem attól, hogy mosolygós, elégedett résztvevők távoztak.  Egy összejövetel megszervezése nem kis munka, kisebb-nagyobb forgatókönyvre mindenképp szükség van, gondoskodni kell a megfelelő helyszínről, ételekről, programról, de olykor, még az ideális dátum megválasztása is fejtörést okozhat.  Mindezeken a tapasztalat sokat segíthet, a debreceni éttermek munkatársai készséggel támogatják Önöket.

 

Családi rendezvényre készül, vagy üzleti partnereit szeretné vendégül látni?

 

Összegyűjtöttük, hogy hol, hányan tudnak kényelmesen helyet foglalni, szórakozni egy feledhetetlen élményért.  A jobb oldali menüpontok alatt pedig fellapozhatják cikkjeinket, megismerhetik az éttermek étel-, és ital kínálatát, munkatársaikat, fotóink segítségével beleshetnek a konyhába.

 

 

Barabás Étteremben 90-100 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Ezen felül három terem is rendelkezésre áll, egy 8-10, 16-20 és 30 személyes.

 

A Belga Étterem különtermei a következők:  legkisebb termük 20 fő kényelmes befogadására képes, 8 fős különtermükből kettő is a kedves vendégek rendelkezésére áll. A nagyteremben 80-100 fő fogyaszthat.

 

A Calico Jack Pub földszintje 50, az emeleti fedélzet szintén 50, míg a fűthető terasz 70 fő befogadására alkalmas.

 

A Csokonai Étterem klimatizált pincehelyisége különböző méretű termeivel várja az étteremlátogatókat. Két különterem áll a rendelkezésre 20 és 40 fővel.

 

A magyaros hangulatú, házias ízekkel csábító Flaska Vendéglő 30-40 betérőt tud a múltidéző térben vendégül látni.

 

Debrecen egyik legújabb vendéglátóegysége, a Honfoglaló Étterem izgalmas étlapján kívül, különböző stílusban kialakított termeiben fogadja a kimozdulni vágyókat. A Magyaros és a Vadász névvel illetett helyiségekben 25-30 fő, a Honfoglaló elnevezésű vendégtérben 20 fő és a Főúri teremben 8 fő élvezheti különleges fogásaikat.

 

A családias hangulatot biztosító Garda Pizzéria és Étterem különtermében 18-20 személy kósolhatja meg az étlap kínálatán kívül a szezonális ajánlatot, de 50 főig, hozzáértéssel szerveznek különböző családi és céges rendezvényeket is.

 

Debrecen huszárszállodájában, a Hotel Óbester Lovagtermében 120 személyig vállalják a különböző programok lebonyolítását. A 30-50 fős Simonyi terem a Szivarszobával összenyitva további 20 fő zavartalan elhelyezését nyújtja. A patináns étteremben 40, a csodás teraszon 200 főt szolgálnak ki.

 

A fiatalos stílusú, elegáns belső dizájnnal bíró Leroy Étterem belső terének befogadóképessége 55-60 fős, a kinti zárt terasz 60 étteremlátogatót vár.

 

Az egyetem közelében modern miliővel várja vendégeit a nemzetközi konyhával rendelkező Melange Kávéház. Az éttermi rész 130, a különterem 25, a fedett terasz 80 éhes embert és különleges koktélokra vágyót invitál.  

 

A Nagyerdő ölelésében meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt alkalmas a Pálma Étterem, személyzete 120 főig rendezvények színvonalas szervezését és rendezését is vállalják. Az étterem 40 fő befogadására alkalmas különteremmel is rendelkezik.

 

A Paripa Csárda az erdőspuszták területén, hagyományos magyar ízekre épülő konyhával, kemencében főtt, sült ételekkel, házi kenyérrel várja látogatóit. A csárdavilág jegyeit hordozó felső terme 160 fő befogadására alkalmas, a boros pince 60-70 fő kényelmét biztosítja, a kellemes filagória alatt pedig 80 fő hűsölhet.

 

A ráérős beszélgetések, gondosan válogatott ételsorok és sörök kedvelői a Play Pub House éttermi részében tölthetik idejüket. A vendéglátóhely dobogó részén 30-35 fő foglalhat helyet, a középső tér kb. 25 fő, míg a kisterem 18-20 fő kellemes időtöltését szolgálja. A teraszon 40 vendég szabadtéri igényét tudják kielégíteni.

 

Történelmi helyszínen, Debrecen egykori patrícius házában fogyaszthatja el ebédjét, vacsoráját az a 70 fő, akik a Régi Posta Étterembe szervezik programjukat, elő cigányzene kíséretében.

 

A Nagyerdő közepén elterülő Régi Vigadó két hatalmas terasszal várja a kikapcsolódni vágyókat. A rendezvény terasz 150-180, míg a szabadtéri 200-220 fős. Az impozáns épületben a Könyvtár terem 20-25, a Lovasterem 40-50, a Nagyterem 50-60 fő befogadására alkalmas.

 

Örömteli, boldog időtöltést kívánunk!

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics