Miért pont a Paripa?

Egy családi vagy céges rendezvény lebonyolításakor több szempontot veszünk figyelembe akkor, amikor megfelelő helyszínt választunk. Fontos, hogy hol helyezkedik el az étterem, milyen a konyhája, a terem hangulata, és tud-e valamiben pluszt nyújtani a többi vendéglátóegységekhez képest. A Paripa Csárda a felsorolt feltételeknek megfelel, sőt, kiemelkedik a hasonló éttermek közül, ezért mindenképpen érdemes oda szervezni a bulikat.

 

Madárcsicsergést hallgathatunk és friss levegőt szívhatunk

A Paripa Csárda Debrecen természetvédelmi övezetében, az erdőspuszták területén található, mely azontúl, hogy csendes környezetet, friss levegőt és madárcsicsergést biztosít a vendégeknek, számos egyedülálló szolgáltatást is nyújt számukra. A közelben lévő Vekeri és Mézeshegyi tavak kiváló horgászati, illetve túra lehetőségeket biztosítanak, de lovagolhatnak, szekerezhetnek, mi több, télen még a lovas szánozást is kipróbálhatják a vendégek. Konyhájuk a hagyományos magyar ízekre épül, kemencében főtt, sült ételekkel, házi kenyérrel, hal és vad ínyencségekkel várják az oda látogatókat.

 

 

Páratlan berendezésben gyönyörködhetünk

A csárda felső terme 160 fő befogadására alkalmas, berendezése pedig a magyaros  csárdavilág jegyeit hordozza magában. Falai közt egyszerű, de mégis meleg családias hangulat árad, mely annak is köszönhető, hogy a helyiségben megtalálható a magyar paraszti élet elengedhetetlen kelléke a búbos kemence is, ahol a mai napig készítenek kemencés ételeket. A hideg téli estéken a kandalló melege tölti be a teret, míg a forró nyári napokon a modern világot megidézve klíma segítségével teszik hűssé falait.

 

Finom borokat ízlelhetünk

A boros pince 60-70 fő kényelmét biztosítja, és Magyarország minden borvidékének kínálata megkóstolható. A télen-nyáron kiváló klímával rendelkező helyiség egyaránt alkalmas kisebb bor estek, lakodalmak, céges rendezvények, leány- és legénybúcsúk, név- és születésnapok lebonyolítására, továbbá bármilyen egyéb rendezvény céljára bérbe is vehető.

 

 

Filagória alatt hűsölhetünk

A kellemesen hűvös filagória 80 fős, és kiváló helyszínt biztosít a csárdában tartandó lakodalmak esketési ceremóniáinak lebonyolítására, illetve a nyári napok idején a hűvösben étkezni, társalogni, mulatni vágyó vendégek számára nyújt tartózkodási lehetőséget, csodálatos rálátással a lovas karámra, ahol a vendégek kipróbálhatják a lovaglás szépségeit. A csárdában projektor is van, ami elengedhetetlen kelléke a sportesemények nézésének, legfőképpen a football meccsek során.

 

 

Ha pedig nincs kedvünk a buli után hazamenni, aludhatunk a panzióban

A csárda feletti panzió  7 szobája és a csárda melletti 3 faház  45 fő pihenését, kikapcsolódását szolgálja. A szálláslehetőségek között megtalálható a 2-3-4 ágyas szobák, míg a faházak esetében 7-9 fő elszállásolására van mód. A faházak különösen ajánlottak baráti társaságok részére, mely épületrész a csárda szomszédságában, de mégis különálló területen helyezkedik el, külön főző-sütő, piknikező hellyel, valamint egy 16-20 személyes fedett filagóriával.

Szállás áraik:

  • 6.000.-ft/fő/éj reggeli nélkül

  • 7.200.-ft./fő/éj reggelivel

-Nitta-

Járt már itt és jól érezte magát? Akkor nyomjon egy lájkot!

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics