Négycsillagos rendezvényhelyszín Debrecen szívében

Családomban nem egy neves esemény megünneplését szerveztük már étterembe. Ennek legfőképpen két oka van. Először is idővel gyarapodtunk, és a házasságok, meg a gyerekek születésével kinőttük a kis konyhát az étkezések során. Másodszor pedig mennyivel kényelmesebb úgy ülni egy asztalnál, hogy nekünk csak rendelni kell, szorgos kezek készítik el a fejedelmi ételeket, így ez a nap nem arról szól, hogy sürgünk-forgunk, sütnünk-főzünk, hanem jó kedv, kacagás, nagy mosoly közepette jól érezzük magunkat és örülünk, hogy együtt vagyunk.

 

Sárközi Zsanettel, a Hotel Óbester **** Marketing Igazgatójával a hotelhez és a John Bull Pub étteremhez tartozó Lovagteremben ülve arról beszélgettünk, hogy ez a helyszín kiváló családi, illetve céges rendezvények lebonyolítására.

 

„A pinceszinten található rendezvényterembe nagyjából 100 főt tudunk befogadni, bármilyen formátumban (széksorosan, franciaasztal, hosszú asztalok). Van ruhatár, tánctér, és a zenekar is elfér. A hely színvonalát nagymértékben emeli, hogy bárpult is található a Lovagteremben. Üzleti rendezvénynél fontos lehet, hogy a helyiség technikai felszerelése kiváló: két nagy hangszóró, valamint a falba épített kis hangszórók biztosítják a megfelelő hangzást. Mindezeken túl mikrofont, két projektort, valamint két kivetítővászont is biztosítunk. Valószínűleg a felsoroltaknak köszönhetően egyre több konferenciát szervezünk ebben a teremben. A családi rendezvények közül a születésnapok, keresztelők, diplomaosztók a legnépszerűbbek, de banketteket is szívesen vállalunk. Amennyiben kisebb létszámú rendezvényről van szó, ideális választás lehet a klimatizált Simonyi terem, mely 30-35 fő befogadóképességű – mesélte büszkén a fiatal kora ellenére külföldön is tapasztalatokat szerzett mosolygós Marketing Igazgató.

 

 

Mivel egy helyen mindent megkaphatunk, esküvők megtartására is tökéletes a helyszín. A John Bull Pub étterem remek fogásai biztosítják a nagy nap finomságát, a tágas, parkosított kerthelységben lehetőség van kinti szórakozásra, ráadásul a távolból érkező vendégek is csak pár lépésre vannak a buli kipihenésére alkalmas szobáktól. Kell ennél több?

 

 

Számos hely megfelelő az említett összejövetelek céljából, de a Hotel Óbester **** a John Bull Pub étteremmel karöltve kitűnő választás kicsi és nagy partykhoz egyaránt, mert a gondoskodó személyzet a kiszolgálás maximumát nyújtja, a konyhában pedig olyan ételeket készítenek, amivel garantáltan emlékezetessé tesznek bármilyen eseményt.

 

(2013-02-21)

-Nitta-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics