Vacsora zenei aláfestéssel

Álljon meg egy pillanatra és gondolja végig mivel töltötte estéit, hétvégéit az elmúlt hetekben. Csupa rutin és szokványos elfoglaltságok voltak? Sokan vagyunk így ezzel, és egészen addig észre sem vesszük, míg teljesen ki nem merülünk. Tesszük a dolgunkat a munkahelyünkön, intézzük a családdal, háztartással kapcsolatos teendőinket. Pedig mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, hogy aktívabban, jóízűen vágjon bele a holnapokba! A Leroy Cafe a felüdüléshez nemcsak ízletes fogásokkal szolgál, hanem előzenés aláfestéssel is.

 

„Az ételek kiválósága mellett a vendégek szórakoztatásához is hozzá szeretnénk járulni a hét három napján, valamint kéthetente szombaton egy nagyobb, színvonalas műsorral készülünk” - mondja a Leroy Cafe üzletvezetője Petróczki Gábor. Az étkezve feltöltődést preferálók elegáns környezetben élvezhetik az ízek rendkívüli kombinációját, jóleső zenei kísérettel, szakítva a megszokott gépi hangzással.

 

 

„Zenei szolgáltatásunk csütörtöktől szombatig 19.30 órától 23.00 óráig tart. Az első napon az Acuosteria Zenekar egy gitárral és dobbal nagyon kellemes vacsora háttérzenét biztosít egyéni stílusban. Változatos repertoárjukban többek között Sting, Lady Gaga vagy a Tankcsabda számok édesítik meg az étkezők Leroy Cafe-ban való tartózkodását. Pénteken Macsinka Martina énekel, Nagy László kísérete mellett, teljes mértékben ráhangolódva a vendégek igényeire. Kovács Zsolt kézi ütőhangszerével, a kongával varázsolja el a hallgatóságot a harmadik napon, szombaton. Nagy sikert aratott a közelmúlt rendezvénye, a The Beatles est, így további tematikus zenés programokat fogunk szervezni a jövőben.„

 

Macsinka Martina, Nagy László

Kovács Zsolt

 

A minőségi idő eltöltése a tartalmas élet része, megelégedettségünk egyik fő forrása pedig a zamatos ételek elfogyasztása, szeretteink és barátaink körében. A Leroy Cafe tökéletes helyszíne a közös étkezéseknek, különösen zenei aláfestéssel a hétvége fele.

 

-eSBé-

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics