Bemutatkozunk

Bemutatkozik a debreceniettermek.hu

 

A debreceniettermek.hu a debreceni vendéglátósok egyedülálló kezdeményezése gasztronómiánk regionális értékeinek felkutatására és vendéglátóhelyeink bemutatására.

A portál látogatói előtt kicsapjuk az éttermi konyhák lengőajtóit, és bepillantást engedünk eddig zárt világukba, hiszen Európában  már megszokott jelenség, hogy ha egy kedvelt séf éttermet vált, akkor a vendégköre követi őt.  A debreceni lakosság jelentős része még nem  ismeri, kik azok, akinek az ételt megköszönheti, pedig számos elhivatott és képzett szakember dolgozik azért, hogy a helyi lakosságnak vagy a messziről jött vendégeknek bemutassák, hol tart ma a debreceni gasztronómia, és hogy hová képes még fejlődni.

 

Igényes, szórakoztató cikkek, interjúk segítségével szeretnénk bővíteni vendégeink gasztronómiai tudását, valamint naprakészen informálni az éttermek kínálatáról, az aktuális borvacsorákról, vagy csupán egy-egy ötletes fogásról képek, videók segítségével.

Ez nem jelenti azt, hogy bezárjuk magunkat az éttermek falai közé, hiszen tudósítani szeretnénk a megyénk gasztronómiai fesztiváljairól, bemutatni régiónk elfeledett hagyományait, konyhatechnológiáit és alapanyagait.

 

A debreceniettermek.hu csapata szenvedélyesen szeret enni, az ételekről beszélni, és meleg szívvel invitálja Önt a debreceni éttermek kipróbálására!


BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics