Mindenki annyit vesz magának, amennyit akar – svédasztal a Gardában

Nem fognak meglepődni, ha azt mondom, hogy a svédasztalos étkeztetési megoldás az északi országok előszeretettel alkalmazott terülj, terülj asztalkája. Náluk smödrgasbord, azaz büféasztal, nálunk svédasztalnak hívják. Náluk az ünnepi étkezések kedvelt formája, nálunk a hétköznapi alkalmak jellemző vendéglátási típusa is.

A Garda Étterem egy svédasztalos kínálattal teszi változatossá az Ön hétköznapi estéit.


A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


Itt nézze a foci VB-t!

Meccshangulatban ég a futballrajongó társadalom. Kisebb-nagyobb társaságok formálódnak otthonokban és vendéglátóhelyeken a közös szurkolásra, a favorizált együttes biztatására.

A felfokozódott hangulatban magasba emelkedő kezeket, hangos gólöröm mámorban úszó szurkolókat láthatunk szinte lépten-nyomon a Debreceni Éttermek televízióikkal felszerelt teraszain, helyiségeiben.

 

De pontosan hol is?


Pünkösdi pihenő

Remekül indul a június: hosszú hétvége, verőfényes napsütés. Ezt mindeképp ki kell használni: olvasás a szabadban, fagyizás a családdal, terasz árnyékában egy isteni ebéd, vízparti hűsölés… Ön mitől érezni magát jobban, mitől tudna feltöltődni? Sokféle válaszok születhetnek, de hogy elérje célját, meg is kell ám valósítani! Időt kell szánnunk magunkra, elmélyedni gondolatainkba, valamint szeretteinkkel való élménygyűjtés is legalább annyira lendületbe hozz és energiával tölt fel a következő hetekre.

Boldog Pünkösdöt kívánunk Önöknek finom falatokkal!


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics