Karácsonyi lakoma otthon és étteremben

A karácsonyi ünnepkör szerves része a bőséges, fenséges lakomák, melyet szeretteink körében költünk el családias hangulatban. A felszolgált ételek jellemzően a régi nemzeti hagyományokból táplálkoznak, így az ünnepi asztal elmaradhatatlan fogásai a halászlé, töltött káposzta és bejgli.  Hol és hogyan fogyasszuk el ezeket a tökéletes falatokat, és a szereteten túl mivel fűszerezzük? A választ Drabik László, a Garda Pizzéria és Étterem tulajdonos-séfje adja meg, az interjút Tóth Emese, az Európa Rádió szerkesztője készítette.

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics