A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


Különleges alkalmak, maradandó élmények - Hova, hányan?

Az utolsó vendég is kilépett az ajtón, a rendezvény véget ért. A jól eső fáradságot nem attól a tudattól fogjuk érezni, hogy minden a terv szerint alakult, hanem attól, hogy mosolygós, elégedett résztvevők távoztak.  Egy összejövetel megszervezése nem kis munka, kisebb-nagyobb forgatókönyvre mindenképp szükség van, gondoskodni kell a megfelelő helyszínről, ételekről, programról, de olykor, még az ideális dátum megválasztása is fejtörést okozhat.  Mindezeken a tapasztalat sokat segíthet, a debreceni éttermek munkatársai készséggel támogatják Önöket.


Online rendelni nem csak kényelmes!

Ön már most is rendszeresen rendel ételt online?

Akkor csak megerősíteni tudom, mert van az a helyzet...

Ha azonban eddig még nem szánta rá magát, akkor talán nem tudja, hogy csak néhány gombnyomás választja el kedvenc fogásainak kiválasztásától.

Bízzunk benne, hogy el tudjuk mozdítani Önt az irányba, hogy legalább kipróbálja.

De milyen szituációk adhatnak okot a webes rendelésre és mik az előnyei?


Borok és választások a Calicoban

A borok kiválasztása nem könnyű feladat, viszont egy jól eltalált bor fantasztikus képességekkel bír, megteremti az étellel a valódi harmóniát, legyen szó egy kettesben elköltött vacsoráról vagy egy üzleti megbeszélésről. Ismerői könnyedén választanak, vagy nyitott szellemmel kóstolnak, az érdeklődők ízlésének felderítése valódi kihívás. A Calico Jack Pub borkínálatáról, az „isteni nedű” fogyasztási szokásairól Görgényi Tamással beszélgettünk.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics