Jéghideg specialitás a forró napokra

Megérkezett a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy lecserélhetjük a ruhatárunkat, és a férfiak legnagyobb örömére elővehetjük a miniszoknyánkat. De van valami, amit nemcsak az erősebbik nem kedvel, hanem kicsik és nagyok, fiúk, illetve lányok egyaránt, ez pedig a hideg fagyi. A Play Pub House-ban különleges, egészséges változatban készül, így mindenképpen érdemes megkóstolni.

 

„Az eperfagyi, eperfagyi, hű, de finom, édes is, meg hűvös is az ajkaimon. Finom a citromos, még jobb a kókuszos, oly jó egy nagy kosár fa-a-agyi…” Kovács Eszti dalára bizonyára sokan emlékszünk még. A kislányra, aki tüneményes hangján arról énekelt, hogy aputól kér pénzt az édes nyalánkságra, és arról álmodozott, hogy az egész boltot megveszi. Nos, mivel a Play Pub House nem eladó, így azt javasoljuk, hogy térjenek be, üljenek le a teraszra és rendeljenek egy házilag készített három gombócos erdei gyümölcsös fagylalt kelyhet tejszínhabbal.

 

 

A cukrászdákban kapható fagyik általában porból készülnek, kevés gyümölcstartalommal, amit viszont mi készítünk, az nem krémes, hanem gyümölcsös. Szinte csak ezt tartalmaz, valamint nagyon kevés tejszínt, tejet, pici cukrot és vaníliáscukrot. Most erdei gyümölcsös (eper, áfonya, ribizli, málna) szerepel az étlapon, ez kissé savanykás ízű, de pont ezért népszerű; hűsít a melegben. Minden gyümölcsnek van szezonja, így azt tervezzük, hogy lesznek idényjellegű fagyi kelyheink – tudtuk meg Nagy Csabától, a Play Pub House séfjétől.

 

 

Tehát, ha új ízekre vágynak, vegyék célba a Batthyány, valamint a Szent Anna utca találkozásánál lévő vendéglátóhelyet, és hódoljanak a nyári nyalánkságnak.

 

(2013-05-11)

-Nitta-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics