Hová vigyem a családot?

Az éttermi kínálatot a kereslet, vagyis a helyi lakosság és a messziről jött vendégek igénye határozza meg. Mivel azonban mindenkinek mást jelent a „kitűnő étterem” kifejezés, ezért  különféle profillal rendelkező éttermeket találunk a városban. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy hová menjen enni Debrecenben, akkor először visszakérdezek: milyen légkörre vágysz? -milyen ételeket szeretsz enni? -feleséggel, barátokkal vagy szeretővel mennél?

Azok, akik fő szempontként a családias, otthonos légkört, házias, levespormentes ízeket nevezték meg, és a Krúdy novellákban olvasható figyelmes vendéglátást, azoknak egyértelműen a GardaPizzéria&Éttermet ajánlottam, és eddig még nem panaszkodott senki, hogy tévedtem volna. Amikor legutóbb a Gardában jártam, volt szerencsém találkozni az étterem legnevesebb törzstársaságával, akik elárulták nekem, mi vonzza őket hétről hétre  Drabik László éttermébe.

 

Zöldfűszeres omlós  sült csirke burgonyával, paradicsomsalátával
Rakott borjú mozzarellával,tejföllel, paradicsommal

 

„Hogy miért járunk ide?kérdezett vissza Dr. Polgár Péter professzor, akinek jóváhagyása nélkül a barátok nem rendelnek maguknak ételt- mert itt találtuk meg azt a változtatásokra fogékony üzletvezetőt, aki a társaság egyedi igényeinek maximális kielégítésére törekszik. Az üzletvezető, aki egyben a séf is, olyan személyes varázzsal rendelkezik, ami számunkra hozzátartozik a minőségi vendéglátáshoz. Nagyon kevés étteremben lehet látni azt, hogy az üzletvezető vagy a séf kimenjen a vendégekhez. A Garda óriási előnye többek között ebben rejlik. László nemcsak minket tüntet ki figyelmével, hanem az összes betérő vendéget. Mindenkihez odamegy, megkérdezi, ízlett-e az étel, mi a kifogás, és ha kritikát kap nem sértődik meg, hanem elnézést kér, és igyekszik kijavítani a hibát.”

 

Csoki-fondue friss gyümölcsökkel, ostyákkal

 

„Én azért járok ide szólal meg Dr. Csiba László neurológus professzor-, mert számomra a gasztronómia többet jelent, mint hogy valamit megrendelek  és jó. Sokkal fontosabb az, hogy az ember otthon érezze magát egy étteremben, ismerje a főnököt, érezze azt, hogy az illető számára nemcsak egy pénzkereseti forrás, hanem véleményformáló. Azért becsülöm Drabik urat, mert tényleg mindig újítani akar, és nyitott a kívánságokra. Természetesen itt sem tökéletes minden, de mi nagyon jól érezzük magunkat.”


D.É.: Az étteremtulajdonososok gyakran panaszkodnak arra, hogy nem tudnak új ételeket feltenni az étlapra, mert a vendégeik a megszokott és más helyen is kapható ételeket igénylik. A debreceni emberek tényleg ennyire nehezen fogadják be az újdonságokat?
„Ez nem igaz! – rázza fejét határozottan Dr. Polgár Péter- az az igazság, hogy az új emberekre nem befogadóak. Mi szeretjük, igényeljük a változatosságot, László pedig partner ebben, mert bár meghagy pár hagyományos ételt a nagyközönségnek, bátran emel be újdonságokat. „

 

Csupán ennyi tehát a Garda-titok, ám amennyire egyszerűnek tűnik, annyival több energiát, odaadást, a szakma és a vendégek iránti alázatot igényel a tulajdonos és a dolgozók részéről. Ezért szeretjük a Gardát!
 

Ha egy igazán finom, kiadós pizzára vágyik, de nincs kedve otthonról kimozdulni, akkor rendeljen a Garda kemencés pizzái közül!

 

A Garda Pizzéria&Étterem extra szolgáltatásai: WIFI, online rendelés, sportközvetítés, gyermekülés, pelenkázóasztal, családias hangulat, terasz, kemence.

 

Tekintse meg a Garda étlapját!


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics