A Gardában megköszönték a hűséget

Drabik László a Garda Pizzéria és Étterem tulajdonosa vendég centrikusan gondolkozik. Ezt támasztja alá a torkos hétfő és a falánk szerda – a garda.pizzabroker.hu oldalon kiszállított ételek végösszegének felét ők állják-, de a hét többi napjaira is jár a 33 %-os kedvezmény pizzára és a'la carte ételekre egyaránt. Ezek után nem meglepő, hogy sok a törzsvendég, akiknek egész éves hűségét most meghálálták.

 

Ahogy az élet számos területén, úgy a vendéglátásban is jelen van a marketing. Természetes, hogy egy étterem is alkalmazza azokat a fortélyokat, melyekkel nagyobb bevételre tud szert tenni. Szeretjük az akciókat, de azt is fontos megjegyezni, hogy mindez működésképtelen lenne, ha minőségileg kifogásolható ételt kapnának a vendégek. A Gardában maximálisan odafigyelnek arra, hogy első osztályú alapanyagokból dolgozzanak, ezáltal részesülnek gasztronómiai élményben az oda betérők, és válnak törzsvendégekké, majd nyertesekké.

 

 

Drabik László tulajdonos-séf Németországban szerzett tapasztalatokat szakácsként, és ott találkozott azzal a rendszerrel, ahol az elégedett vendégek a konyhán dolgozóknak gyűjtöttek. Hasonlót tervezett bevezetni saját éttermében, de ő a törzsvendégeit szerette volna megajándékozni. „A falon található egy fából készült fakk, melynek két funkciója van. Egyrészt perselyként működik, tehát a vendég pénzt gyűjthet benne, és kiürítés után eldöntheti, hogy egy összegben kiveszi vagy étkezésre fordítja. A másik funkciója, hogy bedobják a számlákat, és azok, akik a legtöbb összeget költötték el nálunk egy év alatt, ajándékban részesülnek. A napokban került kiürítésre a fakk. Az első helyezett egy csoport lett, ők hárman-négyen rendszeresen jártak menüzni, de este és gyakran hétvégente is visszajártak vacsorázni. Hűségükért cserébe egy heti menüt kaptak mind a négyen. A második helyezett családi fotózásnak, míg a harmadik egy lillafüredi hétvégének örülhetett – mesélte Drabik László.

 

 

Ahhoz, hogy valaki esélyes legyen a nyereményekre, hetente többször szükséges a Gardában étkeznie vagy házhoz szállításra rendelnie. Utóbbi esetében a futár gondoskodik arról, hogy a számla a megfelelő helyre kerüljön. Magánemberek, de cégek is versenyeztek, így akár munkahelyek kis csoportja, közösen összefogva is indulhat a jövő júliusi jutalmakért.

 

 

(2013-07-22)

-Nitta-

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics