Szervezze a Nagy Napokat a Hotel Óbesterbe

Életünk számtalan jeles nappal bővelkedik születésünk pillanatától a sokadik X betöltéséig. Talán a keresztelővel kezdődik, majd életkorunk gyarapodásával meghatározóbb, „súlyosabb” időpontokat, időszakok lezárását ünnepeljük meg, tesszük maradandóvá magunk, szeretteink vagy üzletfeleink számára. Sárközi Zsanettel a Hotel Óbester sales és marketing vezetőjével arról beszélgettünk, hogy milyen események, történések voltak és lesznek fontosak a vendégek és a Szálloda életében, hosszasabban részletezve  a sok hölgy szájából elhangzó: „Életem legszebb napja” Nagy Napot.

 

Egy igazi csajos és pasis este a nagy nap előtt, ma már mindkét félnek dukál. Nem mindig volt ez így, régen a lányok csak találgattak mi is történhetett egy féktelen legénybúcsún. Aztán enyhültek a szokások, a lányok búcsúztatására is volt lehetőség, a szülői házban idősebb női rokonok és barátnők bevonásával. Ez a verzió ma is választható, de a lány élettől modern módon is búcsút inthet! A Hotel Óbester termeiben, teraszának szegletében az „asszonyt próbáló” feladatok, „mennyire ismered vőlegényed” típusú kérdések, „lányos” huncutságok felidézése egy-egy ital és étel mellett feledhetetlen emlékké léphet elő.

A legényélete végéhez közeledő férfinak is elmaradhatatlan a legénybúcsú „megülése”, mondhatni kötelező emlékezetessé tenni a korszak utolsó pillanatait, ahol a barátok találkoznak egymással, esznek és isznak, irigykedve ugratják a vőlegényt, akit pár nap múlva természetesen gratulációikkal halmoznak majd el a Nagy Napon.

Tuti receptünk nincs arra vonatkozóan milyen a jó leány-, legénybúcsú, de egy tuti helyszínt ajánlhatunk. A John Bull Pub, Lovagterem, Simonyi terem miliőjével már önmagában is hangulatot ad a szingliélet utolsó napjaihoz, akárcsak a páros élet első óráihoz!

 

 

Az esküvőn rendkívül fontos, hogy a vendéglátás milyen formában nyilvánul meg. Az étterem a házasulandók elképzelései alapján olyan menüajánlatot állít össze, amely tökéletes, minden igényt kielégítő. Tyúkhúsleves csigatésztával, töltött káposzta, pörkölt, sültek, savanyúság, torta  – ez a klasszikus esküvői menü, ha biztosra akar menni.

De ha egy csipetnyit trendi akar lenni, a hagyományok megtartása mellett egy-két különlegesebb étel is belecsempészhető a menübe, a John Bull Pub séfje örömmel vonultat fel olyan ételeket, ami a  különböző korosztály ízlésére szolgál, netán egzotikus, vagy az egészséges életmódot követi.

 

 

Alapvetően az esküvő sikerét a pár elképzeléseinek megvalósulása adja. Természetesen minden más faktor lényeges, de a hangulat nagyban múlik a vacsora stílusán, minőségén.

A svédasztalos vacsora oldott hangulata és megjelenése miatt kiváló forma a mozgalmas esküvőkre, ahol a vendégek kötetlenül tudnak beszélgetni, ismerkedni. A pulton sokféle hideg és meleg étel, saláta, desszert, gyümölcs „hegyek” sorakoznak, a szakácsok chaffingekből, díszített tálakról kínálják a betevő falatokat.

Kényelmi szempontokra nagyobb hangsúlyt fektető párok szívesen választják a tálszervizes vacsorát, ahol a vendégek az asztalnál helyet foglalva várják a pincérek által szervírozott, ételekkel megrakott tálakat.

A legelegánsabb esküvői vacsora felszolgálási mód a tányérszervíz. Minden vendég tányérban kapja meg az összes fogást, mindenkinek egyenként szolgálják fel az ételeket. Elegáns, de időigényes!

 

 

Elegáns és stílusosan csábító momentum a házasulandók számára a Hotel Óbester nászutaslakosztálya. Minden, immáron ifjú pár a különleges napot, egy álomszép szobában zárhatja, s mesés környezetben kezdheti új életének pillanatait.

Milyenek a szobák? Győzödjön meg saját szemével! Tesztelje az étterem finom fogásait, képzelje el a násznépet a csodás teraszon vagy Lovagteremben! Foglaljon már 2013 évre!

 

Szülinapi party

 

Csütörtöki szabadtéri Salsa Esték a Hotel Óbester teraszon! Nemcsak táncosok részvételével zajlanak a karibi hangulatú esték! A tánctanulás gondolatával kacérkodó, érdeklődőeket is szívesen várják a szervezők és a hűsítő koktélok!

A Loki is a Hotel Óbestert választotta!

A szálloda pompás szobáiban pihennek meg a focisták, mielőtt külföldi ellenfeleinek feszülnek. Sportmenüjük: húsleves, natúr csirke tésztával vagy rizzsel, túrós rétes – a kedvencük.

 

(2012-08-29)


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics