Lerántjuk a leplet a King Wok ételeiről

Képzeljék el a következőt: délfelé jár az idő, a korgó gyomor pedig azt jelzi, hogy jó lenne enni valamit. Ma viszont nem a szokásos magyaros konyhára, hanem inkább különlegességre vágynak, ezért útnak indulnak és célba veszik a Külső Vásártér 6. számot. A helyszínre érkezve megteszik a felfelé vezető pár lépcsőfokot, benyitnak a King Wok étterem ajtaján és Önök elé tárul a varázslatos Kína kis szelete, ahol az ételeké a főszerep, melyekből kedvükre válogathatnak. De elgondolkoztak már azon, hogy a gazdag kínálatból mi alapján döntenek egyik vagy másik finomság mellett?

 

A színnel kapcsolatban arra a zöldségáradatra kell gondolni, ami egy kínai ételben megtalálható: sárgarépa, gomba, hagyma, bambuszrügy, borsó, kukorica, bab, kaliforniai paprika, brokkoli, cukkini stb. A felsoroltakkal nem csak színesítik az ételeket, hanem a vitamintartalommal egészségessé is teszik azokat.

 

Kiváló szaglásszervvel megáldottak előnyben. Akik remekül érzik az illatokat, nekik külön élmény, hogy a gőzölgő étel nemcsak a látványával, hanem az illatával is lenyűgözi fogyasztóját.

 

 

Egy étel kinézetéhez hozzátartoznak a fentebb említett, egészen apróra vágott alapanyagok, de az is, hogy szerelem legyen első látásra, vagyis kóstolás nélkül is eladható legyen, továbbá gusztusosan mutasson a tányéron. Erre szolgálnak a finom szószok, amik körülveszik és betakarják a húsokat, zöldségeket.

 

Ha a kiválasztott étel már ránézésre megdobogtatta a szívünket, elénk kerülve pedig csinos küllemével, valamint ínycsiklandozó illatával tovább fokozta az érdeklődésünket, akkor nem maradt más hátra, mint a kóstolás és a nem mindennapi ízvilág élvezete. Merőben más a kínaiak étele a megszokott magyarostól, de ettől olyan különleges.

 

Nézzenek be a King Wok étterembe és teszteljék le Önök is a négy alapelvet!

Ha nincs kedvük kimozdulni rendeljenek online, ingyenes kiszállítással: www.kingwok.hu

 

(2013-01-23)

-Nitta-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics