Hangulat, élmény, kikapcsolódás a Hotel Óbester teraszon

Nyáron ne csak az ételek és ünnepi alkalmak miatt keressünk fel éttermet. A nyár, a frissítő záporok, a rövid éjszakák, az esti lazítás utáni vágy mind, mind a szabadba hívogat. Üldögélni a friss levegőn egy csendes, virágos teraszon, előttünk egy könnyű grillétellel, desszerttel , hideg itallal… Mi kellhet még?

A jó társaság? Hozza magával a Hotel Óbester hangulatos teraszára.

 

A terasz nemcsak egyszerűen szép, hanem hívogatóan hangulatos, a növények ápoltak, a székek vendégmarasztalóan kényelmesek és a hatalmas naptető megvéd a nap égető sugaraitól. Érdemes betérni ide, mert a Hotel Óbester egy csodás teraszt rejteget.

 

 

Azzal a céllal kerestem fel Sárközi Zsanett marketing felelőst, hogy megtudjam, milyen tervekkel néznek a következő hónapok elé, de leragadtam a Hotel mögött kialakított impozáns teraszon. Mivel kora délután volt, többnyire  a 3 fogásos menüzőkkel volt megtelve a kerthelyiség. A gusztusosan elnevezett és tálalt menü egyre több vendéget vonz, amit a konyhafőnök, Kovács Zoltán kellő hozzáértéssel és ízléssel állít össze. De nemcsak a rövid ebédszünettel bíró vendégek élvezték a lenyűgöző terasz adottságait, egyik asztalnál egy fiatal pár feledkezett egymásba, egy másiknál két 30-as férfi beszélgetett, majd egy család tűnt fel.  A családosok kedvéért nemrégiben kialakított gyermekszigetet az 5 éves forma gyermek néhány perc  múlva „bevette”. Néhány játék, kisasztal, kisszék, kréta csodákra képes…, a szülők és felnőttek nyugodtan üldögélhetnek, fogyaszthatnak  és a  gyerkőcök is vígan kibírják az a’la carte felszolgálást.

 

Huszárleves

Rostonsült sertéstarja steak burgonyával, friss kevert salátával, kapros joghurtos öntettel

Roston sült pulyka, grillezett zöldségekkel

Óbester palacsinta (szilvalekvár, vaníliás tejszínhabbal, vaníliafagylalttal)

 

Térjünk vissza a tervekre. Zsanett elmondja, hogy a közeljövőben több újdonsággal is készülnek. Folyamatban van az új étlap tökéletesítése, tematikus gasztronómiai esték kidolgozása. Hamarosan beizzítják a kemencét, készítik a kemencés töltött káposztát, kemencés csülköt, kenyérlángost, kenyeret. Az idős, falusi emberek által már jól ismert, kivételes ízű ételek a kemence zárt, forró levegőjében egészen porhanyósan puhává válnak, ezt akarják felidézni.

Keresik vendégeik számára a megfelelő zenei stílust, zenekart, hogy ezt követően a Lovagteremben zenés-táncos-gasztro estekkel tegyék még vonzóbbá a Hotel Óbestert. Törzsvendégeiknek, vendégeiknek akarnak kedvezni, így első kézből tudakolják meg igényeiket. Hamarosan kiderül, milyen zenére vágyik a közönség...

 

(2012-06-27)

-eSBé-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics