Első Debreczeni ZAMAT Fesztivál

"A szervezők igazi hungarikumokat kínálnak: a topgasztronómiai fesztivál résztvevői három napon keresztül 11 kedvelt debreceni étterem mellett 18 pálinkaház különlegességeit kóstolhatják meg. Valamennyi étlapon megtalálható lesz a debreceni páros kolbász, melyet az éttermek egyedi receptjeik alapján készítenek, egyúttal versenyezve is egymással a közönség elismeréséért. A hazai pálinkakultúra minőségi termékeit elérhető áron kínálják majd, közel 300 különböző típusú párlat – köztük sok díjnyertes – várja a látogatókat."

 

Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezik meg 2011. október 14-16. között a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivált a Nagyerdőn, ahol három napon keresztül a minőségi ételek és italok mellett koncertek és a Dumaszínház humoristái is várják a közönséget.

 

Két héttel a rendezvény előtt, már most is óriási az érdeklődés a fesztivál iránt, a legnépszerűbb közösségi oldalon az elmúlt napokban több mint 2000-en jelezték részvételi szándékukat. A Debreceni Egyetem Főépülete előtti szökőkútnál felépített rendezvénysátorban közel 2000 ülőhelyet biztosítanak a rendezők a legfinomabb hazai pálinkák és a legjobb debreceni éttermek különlegességeinek nyugodt elfogyasztásához.

 

 

éttermek, akikkel a fesztiválon találkozhatnak:

 

Barabás Étterem

Belgan Beer Café

Paripa Csárda

Pálma Söröző és Étterem

Régi Posta Étterem

Régi Vigadó Étterem

 

 

 

A szervezők igazi hungarikumokat kínálnak: a topgasztronómiai fesztivál résztvevői három napon keresztül 11 kedvelt debreceni étterem mellett 18 pálinkaház különlegességeit kóstolhatják meg. Valamennyi étlapon megtalálható lesz a debreceni páros kolbász, melyet az éttermek egyedi

 

receptjeik alapján készítenek, egyúttal versenyezve is egymással a közönség elismeréséért. A hazai pálinkakultúra minőségi termékeit elérhető áron kínálják majd, közel 300 különböző típusú párlat – köztük sok díjnyertes – várja a látogatókat.

 

A három nap alatt fellép - többek között - a Magna Cum Laude, a Budapest Bár és a Mystery Gang, sőt találkozhatunk Kiss Ádámmal, Badár Sándorral és Mogács Dániellel is. Az exkluzív gasztrofesztivál szervezői arra is figyeltek, hogy a környék lakóit 22 óra után egyáltalán ne zavarják: ekkor már hangosítás nélkül, asztali zenészek húzzák a zenét a sátorban, ahol hajnalig élvezhetjük az ízeket.

 

Jegyek kaphatók a Campus Pont Jegyirodában (Debreceni Egyetem főépület alagsor), a Lovarda sörözőben, a Mezonban és a Tourinformban. Naponta 10.00-17.00 óráig a rendezvény ingyenesen látogatható, a napijegy ára (17.00 órától) 1.200 Ft, a három napos bérlet pedig mindössze 3.300 Ft-ba kerül.

 

 

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics