Elérhető az éttermi étkezés, baráti áron

Sokan úgy vélik, hogy a nívósabb éttermek megfizethetetlenek, ezért még ötlet szintjén sem merül fel, hogy a napi étkezés valamelyikét egy étteremben tegyék meg. Pedig ha tájékozódik és számol, akkor bizony kiderülhet, hogy adott esetben nemcsak pénztárca kímélő megoldás egy vendéglátóhely választás, de időt spórolhat és az egészséges táplálkozás szempontjait is figyelembe veszi, ha a déli menü mellett dönt.

 

Kedvcsináló azoknak, akik szeretnek (vagy szeretnének) jó éttermekben ebédelni, de eddig azt hitték, nem engedhetik meg magunknak. A déli menü a Debreceni Étteremekhez csatlakozott vendéglátóhelyeken legalább kétfogásos, de több helyen édes falatokkal zárhatják az ebédet. Van ahol a főételeken belül is választhat a vendég két-három étel közül, egyes éttermekben fix a kínálat. Az árak 850 Ft és 1100 Ft között mozognak, az előrendelés és az opcionális desszert választás tovább módosíthatja a menü árát.

 

Régi Vigadó John Bull Pup

 

Miért olyan népszerűek a déli menük? A válasz egyszerű: gyors, közelben elfogyasztható vagy kiszállítják, a napi egy melegétkezést megoldja, kedvező az ára és friss. Friss és meleg, ellentétben a nagy „ételgyárak” dobozos ebédjeivel szemben.

 

Belga Étterem és Söröző Paripa Csárda

 

A DÉ éttermeinek menüjét ugyanaz a szakember gárda készíti Önöknek, mint az esti a’la carte vacsorát, ugyanúgy kiváló minőségű, friss alapanyagokat használnak, mint mikor egy új ételköltemény étlapra vezetésén dolgoznak.  A menü tehát minőségi és magas színvonalú, ugyanakkor könnyű. Szem előtt tartja, hogy Ön ebéd után visszatér munkahelyére, s energiája java részét nem az emésztésre kívánja fordítani. A menü választékában megtalálhatók magyaros ételek, de ízelítőt kaphatunk más nemzetek étkeiből is.

 

Garda Pizzéria és Étterem

Semann Étterem

Viktória Étterem

 

Az ízek mellett a körülményekről se feledkezzük meg: szépen terített asztal, udvarias kiszolgálás. Az étteremnek is fontos, hogy Ön jól érezze magát és ilyenkor is elégedetten távozzon, hisz mindez talán az első lépes ahhoz, hogy az esti vacsorát is itt fogyassza el, abba az étterembe szervezze a családi ünnepséget, oda hívja meg üzleti partnerét.

 

(2012-06-11)

-eSBé-

  


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics