Családias hangulat a Nagyerdő tövében – Garda Étterem és Pizzéria

 

"Néha a legapróbb családi hagyományok szülik a legdrágább emléket." (Nicole Wise)

 

Életünkben sok jelentőségteljes esemény van, ami az esetek többségében nem is egyetlen napra korlátozódik. Készülünk rá, nagy igyekezettel szervezzük, esetleg családtagjaink, barátaink lepnek meg, s az esemény hatása alatt vagyunk napokig, hetekig. Az örömteli pillanatokat jó megosztani hozzánk közel álló személyekkel. Ezeknek az együttléteknek a lényege az egymásra figyelés, ilyenkor egymás személyiségével, gondolataival, terveivel, vágyaival, gondjaival, sikerével, foglalkozzunk, a jelenlévőkre koncentrálunk.

 

Nézzenek fel egy pillanatra a monitorról, és emlékezzenek, milyen érzés tölti el Önöket, ha felidéznek egy-egy családi, baráti eseményt! Keresztelő, ballagás, születésnap, névnap, esküvő, de ünneplésre adhat okot egy sikeres felvételi, egy új munkakör megszerzése, házassági évforduló, költözés az új otthonba s még sorolhatnánk. Ezek mind életünk fontos mozzanatai, időt kell szakítani ezek megélésére, kell hozzá egy kitűnő helyszín, ízletes ételek, finom italok, és a számunkra fontos személyek.

 

A Garda étterem tökéletes választás. Ha jártak már ott, tudják az okát, ha nem, arra bíztatom Önöket próbálják ki! Teszteljék a menüt, válasszanak az étlapról, kétszer, háromszor, négyszer is.

 

Vendégek véleménye: idézetek a Vendégkönyvből

 

Az étterem tulajdonosa Drabik László, a Garda Étterem és Pizzéria nyitásától kezdve a család, a meghittség mellett tette le voksát: „…kialakításából fakadóan családias étterem a miénk, igyekszem minden erőmmel, minden elemében azzá is tenni…”

Az étterem belső elosztásából fakadóan 18-20 főt egy térben tudunk leültetni, ez pontosan az a méret, ami egy családnak optimális – mondja a konyhafőnökként is dolgozó László. A vendégeink elégedettek, sokan visszajárnak, a felszolgálók szakmailag felkészültek, és az étlap: a városban az egyik legnagyobb étlappal megyünk – részletezi tovább.

 

 

Családias hangulatú rendezvények

 

S igen, választék van bőven, nemzetközi, ráadásként pizza, és ha a vendég megkíván valami olyan fogást, ami nincs az étlapon, akkor ők azt elkészítik a meglévő alapanyagokból. A családi összejövetelek mellett, kisebb céges rendezvényeket is hozzáértéssel bonyolítanak 50 főig.

 

Általánosságban megállapíthatjuk, hogy egy étterem legbecsesebb kincse az elégedett és visszatérő törzsvendég, a Garda Étteremnek a hosszú évek kemény munkája meghozta ezt az elismerést, ezt bizonyítják a vendégkönyvük bejegyzései.

 

(2012-02-29)


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics