Ínycsiklandozó illatokban és finom ételekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Engedjék meg nekem, hogy az újév alakalmából kicsit személyes legyek. Tavaly októberben ismertem meg a debreceniettermek.hu csapatát, és minden bizonnyal állíthatom, én még ilyen lelkes, a gasztronómia világában jártas, vendégcentrikus gondolkodású emberekkel nem találkoztam. Azóta többször dolgoztam együtt velük, és bátran kijelenthetem, hogy minden cikk megírásához alaposan felkészülnek, fotókat készítenek, szorgosan jegyzetelnek, kifaggatják az étterem tulajdonosát, a menedzsert, a séfet, a pincéreket vagyis bárkit, aki többletinformációval rendelkezik az adott témáról. Teszik mindezt azért, mert a cél mindig ugyanaz: olyan írást megjelentetni, amiben az olvasó maximálisan tájékozódhat. Mindig az ő érdekeit tartják szem előtt, és ez a jövőben sem lesz másként.

Nagy öröm számomra, hogy része lehetek ennek a csapatnak, írásaimmal informálhatom Önöket, illetve színesíthetem a honlapot.

 

A debreceniettermek.hu 2011. július elsején kezdte meg működését, és széles mosollyal a szánkon konstatáljuk, hogy sikeres időszakot zárhattunk. Pontos számokkal senkit nem szeretnénk untatni, elég, ha a legfontosabbakat emeljük ki: több száz cikken vagyunk túl, az oldal látogatottsága folyamatosan emelkedik, valamint a debreceni vendéglátóhelyek is bizalommal fordultak felénk. Újévi fogadalmat ugyan nem tettünk, de azt megígérjük, hogy továbbra is serényen gyűjtjük majd az éttermek ajánlatait, tájékoztatjuk olvasóinkat az aktuális újdonságokról, tudósítunk megyénk gasztronómiai fesztiváljairól, továbbá bővítjük a vendégek gasztronómiai tudását. Persze mindehhez szükség van a helyi étteremtulajdonosok pozitív hozzáállására is, amit ezúton is köszönünk, és bízunk abban, hogy az új esztendőben is sikeresen tudunk együttműködni.

 

Beléptünk a 2013-as évbe. Új lehetőségek várnak ránk, újabb álmokat dédelgethetünk. Szívből kívánjuk, hogy minden vágyuk váljon valóra, és ha szeretnék megünnepelni a jeles eseményeket, vagy csak kellemes légkörben, finom ételeket fogyasztva ebédelni, vacsorázni, akkor ne felejtsék el, hogy az általunk ajánlott bármelyik debreceni étteremben ezt megtehetik, ráadásul garantáltan emlékezetes élmény marad.

 

(2013-01-02)

-Nitta-

 

 


 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics