A Melange-ban zenét is mixelnek

.

A Melange Kávéház hangulatát teljes egészében átszövi az a - ha kell - kellemesen lágy, - ha kell - pörgősebb zenei aláfestés, melyet többek között DJ Nyenyestyán, DJ Jimys, Pávai Miki és Nigel Stately DJ képvisel.

Az étteremben a napszak hangulatának megfelelően válogatott zeneszámok várnak bennünket, így nem kell tartanunk a koktél és az ebédhangulat keveredésétől.

 

 

Akármilyen tevékenységről is van szó, a zenei aláfestés legtöbbünk igénye, legyen az egy kellemes vacsora, koktélozás barátainkkal, vagy esetleg egy könnyed "bemelegítés", mielőtt belevetjük magunkat egy felejthetetlennek ígérkező Noise éjszakába. Ezt szem előtt tartva a Melange étterem igyekszik az igényeknek megfelelő, aktuális zeneszámokkal szolgálni. Van, mikor egyszerűen kedvelt zenéket játszanak, máskor online rádiókkal kedveskednek, de a legnagyobb sikert az élőben keverő lemezlovasaik érik el.

 

DJ Nyenyestyán János péntek és szombat esti fellépései nagyban hozzájárulnak a vendégek jó hangulatához. Az általa preferált deep house stílus lassú ütemei és lágyabb hangjai, olykor mélyrehangolt, összetett akkordjai, valamint női vagy férfi vokáljai kísérnek minket a vacsora mellett, és az este folyamán. Mellette kedvelt előadók még DJ Jimys, Pávai Miki és Nigel Stately is.

 

 

Online rádiók terén a Global Ibiza, Jazzy Grove és Blue Marlin a legtöbbet hallgatott állomások. A nappali órákat chill out és lounge hangzások kísérik, melyek - talán nem is kell mondanom - a nyugalom megteremtésére, a feszültségek oldására és a relaxációs állapot elősegítésére is szolgálnak, így az utca forgatagáról belépve először nem is értjük igazán, mi ez az egyedi, nyugodt légkör, ami fogad minket. Természetesen az esti órákat a már említett deep house és a soulful tölti ki, melyek lényegüket tekintve jobban hatnak a későbbi napszakokban.

 

De mutassa be a hétvégi esték zenei kínálatát és magát a DJ!

 

„Nyenyestyán "Nyenyeman" János vagyok, én kényeztetem a kedves vendégek hallójáratait minden péntek és szombat este a Melange Kávéházban. Lemezlovasként 1994-95 óta dolgozom, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy jó pár szórakozóhelyen volt lehetőségem megtáncoltatni a nagyérdeműt.

A Melange-ban teljesen új oldaláról közelíthettem meg a DJ szakmát, lévén étteremről beszélünk. A hétvégi vacsoraidőt több zenei stílusból szoktam összeállítani. Az esték meghatározó irányzata a deep house, de nu disco, soulful house, funky house és latin house dallamokból is kapnak kóstolót a vendégek. Az étteremlátogatók pozitív visszajelzései bizonyítják, hogy ezek a zenék nemcsak egy buli elengedhetetlen darabjai, hanem teljesen jól illeszkednek egy ízletes étel, egy izgalmas koktél, és egy jó társaság mellé is.”

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 

 
 

kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics