Pölöskei szörp, az ízek élménye

A szörpök közül a legkapósabbak a málna ízűek! Száz emberből negyven biztosan málnát választ, ha a finom üdítőkre gondol. Ami viszont igazi különlegesség, hogy  a piacon egyedülállóként megjelent a vadmálna is, mely már a boltokban is kapható. Az igazán különleges eredei gyümölcs a bokrok rejtett zugából piroslik a szemfüles túrázók legnagyobb örömére, s mostantól akár egy gyors mozdulattal a poharunkban lehet. A természet ihlette íz ugyanis eltér az eddig megszokott málnaszörpöktől, sokkal üdébb, frissebb, finomabb.

 

Málnaszörpöt szeretnék!

 

A Pölöskei szörpök az egész család kedvencei! Persze a gyerekek alkotják a rajongótábor igazi magját, hiszen nyáron a nagy melegben, a játszótérről hazatérve vagy egy kirándulásra a kulacsba töltve ezt kérik a leggyakrabban. Igazán gazdaságos, hiszen egy literből akár 9-10 liter üdítő ital is készülhet javaslatunk szerint, de attól függ, ki hogyan szereti ízesíteni. Az igazi ínyencek azonban próbáljanak finom málnaszörpöt csurgatni a császár-morzsára, fagylaltot, pudingot is díszíthetnek vele, de a limonádé is lehet igazán különeges, ha néhány csepp málnaszörppel megboldondítjuk. Sőt még koktél alapanyagnak is választhatjuk!

 

Válasszon hazai terméket!

 

A Nyugat-Dunántúlon lévő apró kis falu, Pölöske igazi kincset rejt. Az alig 900 lakosú településen található ugyanis hazánk piacvezető szörpmárkája, a Pölöskei szörp. Kevesen tudják, de a szörp maga is a helyi, saját kútból származó, ásványi anyagokban gazdag Pölöskei Aquafitt természetes ásványvízből készül.

A száz százalékban magyar tulajdonban lévő Pölöskei szörpök amellett, hogy magas gyümölcstartalommal, magas technológiai követelményeknek megfelelve készülnek – munkát és sikert hoztak a kis településnek, mely mára igazán jó hírrel büszkélkedhet.

 

Szeretne 3 liter gyümölcsszörpöt?

Játsszon velünk! és fedezze fel a debreceni éttermek frissítőiben!

 

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics