Pizzát a Gardától

Lassan itt az ebédidő, s mivel ma nem főztem, kézenfekvőnek tűnt, hogy a leggyorsabb megoldás éhségem csillapítására, ha rendelek. Néhány perces morfondírozás után, pizza mellett döntöttem. Egyébként is odavagyok a mindenféle fincsi alapanyagokkal megrakott lapos kelt tésztáért, így a választásom a Garda Pizzéria és Étterem, Barbár fantázianévvel ellátott pizzájára esett. Nem kifejezetten kalóriaszegény fogás, de a bacon és a csülök a gyengéim. 

 

Negyed tizenkettőkor leadtam a rendelést, a telefon túlsó végén a fiatalember tájékoztatott, hogy a várakozási idő kb. egy óra, vagy egy kicsit több lehet, feltételezem, hogy a déli időszak a menü elkészítésével, felszolgálásával mozgalmas.

Míg várakoztam, kikészítettem a fényképezőt, kibányásztam a játékok közül a gyermekem által, ételalátétből készített csónakot, ami a minap a Garda Étterem különtermében, egy családi vacsora alkalmával „épült”, - talán jó lesz kelléknek a fotón.

 

Hatvan egynéhány perc múlva megérkezett az ebédem. Sebtében kattintottam néhányat gépemmel és nekiestem a már langyos, de ínycsiklandozó magyarosított olasz ételnek. Az első falattal a paradicsom és a paprika dominanciáját éreztem, majd felfedte magát a csülöksonka és bacon is. Egy kicsit füstös, teltebb ízekre számítottam, de be kell látnom ez mégsem az egészben sült bajor csülök lakoma "garda" módra fogás. Viszont azt meg kell állapítanom, hogy a csülök nagyon népszerű. Több pizza feltétként is árulja magát, és nem csak a paradicsom szószos pizzán, hanem kedvelt a tejfölös alapú- és a batyuban sült pizzákon is.

 

 

No, de ha Ön alaktartásának barátját keresi, megtalálhatja a pizzák között is: quattro formaggi-t, azaz a négysajtost. A Garda pizza fogyasztói a halas változatot is igényelték, sokszor kérték a tenger gyümölcsei feltéttel készült pizzát is, ezért múlt év végével tonhalas variáció is felkerült az étlapra.

 

Mellesleg, tudják, miért szeretem még annyira pizzát? Friss, meleg ételként érkezik, olyan feltéttel amilyet csak megkíván a család: hús, zöldség, gyümölcs…s mondja valaki, hogy a pizza nem egészséges.

A legjobb ételválasztás egy gyerekzsúr alkalmával, megfelelő és jól fűszerezett feltétek sokféleségével minden apróság megtalálja a számára ízletes harapnivalót.

Melegen ajánlom egy otthonülős, tévénézős estéhez is a Garda pizzát ötféle igény szerinti feltéttel…

 

Jó étvágyat!

 

(2012-01-25)


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics