Nem csak pizzát rendelnél? garda.pizzabroker.hu

A Garda Pizzéria és Étterem egy tetszetős, letisztult online rendelési felülettel rukkolt elő. Egyszerű, gyors rendelés a teljes étlapról!

Azt már sokan megtapasztalták, hogy az internetes vásárlás kényelemes és gyors. Az e-kereskedelem szárnyal, a magyarországi internetes kiskereskedelmi forgalom 155 milliárd forint volt 2011-ben; 1,4 millóan vásároltak a neten, a nők és férfiak aránya kiegyenlítődött; a legnagyobb értékben élelmiszer és élelmiszer jellegű termékeket értékesítettek interneten.

 

Nemcsak a fentiek miatt döntött úgy a Garda Pizzéria és Étterem, hogy ételeit e formában is kínálja, gondolni akar azon vendégeire is, akiknek nincs kedve, vagy nem tud kimozdulni otthonról.

 

 

Előfordult már Önnel is, hogy váratlan vendég toppant be, a hűtő üres; az egész hétvégét a kerti munkák elvégzésére szánja és nincs idő bevásárolni, főzni; egy film nézése közben kordul meg a gyomra, de nem állhat fel a legizgalmasabb rész közben; vagy csak egyszerűen éhes a család? Ilyen és hasonló szituációkkal mindnyájan találkoztunk már, de van megoldás! Tudom… számtalan, és biztos az Önök hűtőjére is van egy telefonszám ragasztva vészhelyzet esetére! Cserélje le, és tesztelje a Garda étkeit, ha még nem ismerné.

 

Rántott békacomb

Szűzérmék roston, sajttal töltött röstitáskára tálalva vajban párot gombafejjel, spárgával, hollandi mártással

Hagymás rostélyos, ahogy a chef szereti

Rántott camembert áfonyamártással, rostonsült gyümölcsökkel

 

Az, hogy a garda.pizzabroker.hu oldalon keresztül rendel, nemcsak a kényelmet garantálja, hanem a Garda minőséget is.

 

A rendelési folyamat egyszerű, üsse be a www.gardapizza.hu vagy a garda.pizzabroker.hu címet a böngészőjébe, válassza ki ételét, rendeljen, állítsa be az adagszámot, pizzák esetében a feltéteken is módosíthat. Ráér ezt követően regisztrálni, vagy bejelentkezni. Utána már nincs más dolga, egy utolsó „OK” és várhatja ebédjét vagy vacsoráját mindennap 12.00 – 23.00 óra között.


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics