Hogyan válasszunk éttermet az első randevúhoz?

Az első találkozót követően menjünk olyan helyre, amit egyikőnk sem ismer. Mindig kalandos és emlékezetes az ismeretlen felfedezése, főleg ha azt szívünk választottjával együtt tesszük.
És ez csak egy jó tanács a sok közül! A szeretne segíteni azoknak a hódítani akaró férfiaknak (hölgyeknek?), akik az első randevú helyszínét keresik. Nagyon fontos az első benyomás, ezért a meghívó mindenben tökéleteset szeretne nyújtani, így az étteremválasztást sem bízhatja a véletlenre. Biztosak vagyunk benne, ebben segítséget tudunk nyújtani…

 

Nem könnyű jó éttermet választani egy romantikus találkozóhoz, nem csak az étel miatt. Egy kellemes hangulatú, meghitt sarok segít feloldódni a feleknek, így kellemesebb élményben lesz részük, mintha egy gyorsétteremben vagy bevásárlóközpontban futottak volna össze.
 
1. Olyan helyet válasszunk, ahol nem túl hangos a zene. A nagy hangzavar miatt az embernek még a kedve is elmehet a beszélgetéstől, egy randevún viszont pont az ellenkezőjét szeretnénk elérni.

 

A Régi vigadó csodás teraszán sok búvóhelyre lelhet az első randevús pár. Ha megtalálták, jöhet a ház csodás desszertje, a "Fekete-fehér házi csokikocka, tejszínhabbal és áfonyával". Ideális kezdet egy bimbózó szerelemhez!

 

2. Figyeljünk a kiszolgálás minőségére: egy randin a párnak egyedüllétre és elegendő időre van szüksége, nem hiányzik a beszélgetés folytonos megszakítása, de az elhanyagoltság sem.

 

A Viktória étterem romantikus randevúkhoz ajánlott. A felszolgálás udvarias, figyelmes. Az étlapon szereplő ételek közül választva biztos sikert érhetünk el partnerünknél.

 

3. Kellemes hangulatvilágítással rendelkező éttermet válasszunk, a harsány fényektől zavarban érezhetjük magunkat, míg egy sejtelmes zugban hamarabb megtaláljuk a közös hangot.

 

A Pálma étterem szeparált boxaiban elbújhatunk a kíváncsi szempárok elől! Akik már azt sem láthatják, hogy az első randevús hölgy bizony sztéket rendel! Micsoda ígéretes kezdet, pláne, ha a jókora darab hús mellé egy pohárka bort is rendelünk.  Mert a borokhoz is értünk...

 

4. Vegyük figyelembe az étterem árait is. Illik a férfinak kifizetnie a romantikus vacsora árát, épp ezért olyan éttermet válasszunk, ahol biztosan nem kell pénzt kérnünk a partnerünktől, amiért egy kicsit elszámoltuk magunkat.

 

A Garda Pizzéria és Étterem árai több mint barátságosak!

Mindemellett péntekenként Domokos Marcell zenei aláfestése egészen különleges hangulatúvá varázsolja az első randevút!

 

5. Lehetőség szerint olyan helyre menjünk, ahol már jártunk korábban, bár kerüljük a túlságos ismeretséget is – nem kell, hogy a pincérektől a szakácsig mindenki tudja, hogy első randin vagyunk, ettől kényelmetlenül érezhetjük magunkat.


6. Olyan helyre menjünk, ahol biztosan tudjuk, hogy nem csak mi, de a partnerünk is jól fog lakni. Érdemes tájékozódnunk a másik fél ízléséről, különleges igényeiről, esetleges allergiáiról.

 

A hölgyek többsége imádja a gyümölcsös ételeket. Ha a Lucullus étterem "Pulykamell filé gyümölcsös mascarpone-raguval, jázminrizzsel" ételét ajánljuk a meghívottnak, garantáltan jól választunk neki...

 

További jó tanácsok:

- Egy kávézó csendes, hangulatos, megszokott helyszín az első randihoz.
- A speciális, például nemzetiségi éttermekben nem csak jót ehet az ember, hanem új dolgokat is kipróbálhat, tanulhat.

 

A Paripa Csárda magyaros estje tökéletes választás, ha a partnerünket egy sokszínű programmal akarjuk elkápráztatni... Ráadásként ott a romantikus út az erdőn keresztül, ahol "minden" megtörténhet...

 

- Az első randin válasszunk olyan éttermet, amit könnyű megközelíteni. Nem hiányzik az idegesség, amiért eltévedtünk.

 

A Belga étterem és sörözőt igazán könnyű megtalálni! egy romantikus séta a főtéren, és már meg is érkeztünk. Mindegy hogy a teraszon, bent az étteremben vagy az "udvarban" foglalunk helyet, a lényeg, a "Belga Café desszertízelítőt" válasszuk! Sokat ígérő kezdet egy első randevún. Tele meglepetésekkel, tele édes élettel!

 

- Általában az fizet az első randin, aki elhívta a másikat (hagyományosan az úr hívja meg a hölgyet).
- Az első találkozót követően menjünk olyan helyre, amit egyikőnk sem ismer. Mindig kalandos és emlékezetes az ismeretlen felfedezése, főleg ha azt szívünk választottjával együtt tesszük.


Forrás: www.ehow.com

 

 

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics