Egy tökkel Ön is segíthet a leukémiás gyermekeken!

Tök jó ötletet adunk a tökhöz! A tököt sok mindenre lehet használni, a kreatív alkotók készítenek belőle vázát, szobrot, virágtartót, lámpát stb. A rendkívüli szín- és formagazdagsággal bíró dísztököt és a hatalmas sütőtököt látványos és dekoratív elemekké lehet varázsolni! De most ne csak a környezetét ékesítse, és gyomrát kényeztesse e őszi csemegével! 

Tegyen jót! Fessen Ön is egy tököt a leukémiás gyermekekért!

 

A Régi Posta Étterem a vendégek által festett tökökből kiállítást szervez, majd az alkotásokat kalapács alá bocsátja. A befolyt összegből a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja, és díjazza a legszebbnek szavazott tökök készítőit.

 

Az ősz beköszöntével az üzletek polcaira is berobban az erőteljes narancs színével, nagy méreteivel is feltűnést keltő tök. Formájával, jókora felületével nagyszerű alapot ad arra, hogy festéssel dekorálják.

 

Kezdje egyből kettővel! Egyet vigyen el a Régi Posta Étterembe, hogy Öné legyen az azonnali 20%-os kedvezmény, a másikat tartsa meg, hiszen pörögnek a napok és hamarosan itt a Halloween! Október 31-én kopogtatnak a boszorkányok, szellemek, kísértetek – az utóbbi években már itthon is egyre több beöltözött gyerekkel, töklámpással lehet találkozni.

 

 

Halloween dekoráció nem csak tök faragással készülhet, a sima felületű tök kínálja a festés lehetőségét. Arcot pingálhat rá, festett állatfigurákat, babákat készíthet belőle, mintás szalagokat ragaszthat a tök derekára. Festékkel, filctollal csíkos és pöttyös változatokat kreálhat. Használjon papírt, filcet, ragasszon a tökre terméseket, színes őszi leveleket, szárított növényeket. Ne szabjon határt fantáziájának!

Az elkészült tökös műveket október 28-ig vigye be a Régi Posta Étterembe, október 31-én 15 órától pedig licitáljon, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze a beteg gyerekeknek.

Az Alapítvány minden beruházással, vásárlással a gyermekek mentális, pszichés és testi egészségének visszanyeréséhez igyekszik biztosítani a feltételeket. Munkájuk eredménye az a sok mosoly, melyet a kezelés alatt álló gyermekektől és szüleiktől kapnak, valamint az örömteli hírek a gyógyult gyermekek sikereiről, boldogságáról.

 

Segítsen! Egy tök, egy kreatív óra, egy kellemes vacsora - csak ennyi!

 

 

(2012-09-24)

-eSBé-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics