A legjobb debreceni éttermek megközelíthetősége autóval - parkolás I.

Amikor egy számomra új éttermet választok csendes vacsorához, baráti találkozóhoz, netán üzleti megbeszéléshez, nemcsak a vendéglátóhely ét-, és itallapját böngészem át, de szívesen veszem ételképeit, hangulatát megörökítő fotóit, és nem utolsó sorban – autóval közlekedő lévén – a közeli parkolási lehetőségeit is feltérképezem.

 

Munkaidőben nem jellemző, hogy hosszú órákra távoznánk, legtöbbünknek éppen arra van ideje, hogy „bekapjuk” a napi menüt a közelben, vagy a munkavégzés helyére kiszállított ebédet megegyük. No de délután, négy vagy öt óra után már nyugodtan kormányozhatjuk autónkat a hazavezető út ellentétes irányába is, hogy a hirtelen és a nagyon várt tavaszi nap késő délutáni sugarait picit még élvezzük. Hétvégén pedig szinte bárhova vezethet utunk, hogy gasztronómiai felfedezéseket tehessünk a legjobb debreceni éttermek valamelyikében.

 

Összeállításunkban parkolási tippeket adunk, hogy könnyen és kényelmesen közelíthessék meg a választott vendéglátó üzletet.

 

A Régi Posta Étterem a belváros szívében található, a Széchenyi utca 6. szám alatt. Az udvarban saját parkolóval rendelkezik, melyet a vendégek díjmentesen vehetnek igénybe.

 

Parkolás a szekerek mögött az udvarban

 

Az Egyetem sugárút 56. szám alá, a Melange Kávéházba érkezők számára ingyenes parkolási lehetőségre van mód a Nagy Lajos király téren, pár lépéssel az étteremtől.

 

 

A Régi Vigadó Étteremet a Nagyerdei park 1. szám alatt kereshetik fel. A vendéglátó üzlet előtti parkolók 0-24 órában üzemelnek a hét minden napján. Személygépkocsik 180 Ft/60 perc díjért parkolhatnak, de a Pallagi úton és az Ady Endre utcán ingyenes parkolásra is nyílik lehetőség.

 

 

A Garda Pizzéria és Étterem a Damjanich u. 22. szám alatt fekszik, mely utcában a parkolás ingyenes.

 

 

A Calico Jack Pubot az étterem látogatók a Bem tér 15. szám alatt találhatják meg. A étterem előtt a Simonyi úton, az utca két oldalán a ingyen, a Bem téren 340 Ft/ 60 percért lehet parkolni.

 

 

A Nagyerdő kapujánban, a Simonyi út 44. szám alatti Pálma Étterem közelében az út menti parkolóhelyek, illetve a Nagyerdei körút elején, a bolt tövében ingyenesek.

 

 

Autónk hátrahagyása étkezésünk ideje alatt bizony, bizony néha fejtörést okozhat, nem is beszélve arról, ha nem találjuk meg a megfelelő helyet és a parkolási költségünk bosszankodásra ad okot a nap végén.

 

(2013-04-23)


BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics