Szilveszteri gálavacsora a John Bull Pubban

Az év utolsó óráit többféleképpen élhetjük át. Vannak, akik szívesen töltik ezt az estét a meleg lakásban, és a televízió kínálta szilveszteri műsorok közül válogatnak. Feltéve, ha lesz miből válogatni, ugyanis az elmúlt évek e jeles napi műsorai hagytak némi kívánnivalót maguk után. Vannak, akik házibulit szerveznek barátok/ismerősök számára, és bár igazi parti hangulatban ünneplik majd 2012 végső perceit, de a házigazdákat terhelő buli utáni romok eltakarítása már kevésbé lesz szórakoztató tevékenység. Ez utóbbi elkerülésére, na meg egy mindenki számára emlékezetes estére adunk tippet: vegyenek részt a Hotel Óbester**** John Bull Pub éttermének szilveszteri all-inclusive gálavacsoráján.

 

Mire számíthatunk, ha a világ első huszárszállodája, és annak étterme mellett döntünk?

Először is kellemes zenére, amiről az X-faktorból ismert Bagosi Alexandra és a 2008 nyarán alakult Showtime zenekar gondoskodik. Az énekes trió a világ leghíresebb előadóinak slágereit szinte eredeti hangzásban jeleníti meg, és tökéletes összhangban tölti meg élettel. A zenekar Debrecen egyik legkeresettebb énekegyüttese. Ezt bizonyítja, hogy megalakulásának kezdetétől csak olyan helyektől kapott felkérést, melyek kizárólag az igényes, kifinomult zenei ízlésű társaság szórakoztatására építi üzletpolitikáját.

Másodszor színvonalas műsorra, amit Straub Dezső Jászai Mari-díjas színész neve fémjelez. Kiváló humorú, jól éneklő és táncoló tehetséges komikus, aki gyakorta kirándul az operett területére, mindemellett a rendezés is érdekli.

Harmadszor pedig nagyszerű hangulatra, remek társaságra, korlátlan étel – és italfogyasztásra.

 

Az ételkínálat összeállítása csillagos ötöst ér, mert igazi különlegességeket kóstolhatnak meg azok, akik a John Bull Pubot választják mulatozásuk helyszínéül. Csak hogy néhányat említsünk: fácán erőleves, erdei gombás vadkacsa gombóccal, fürjtojással és julienne zöldségekkel, libamáj terrin muskotályos borban párolt zöldalmával, mindez leveles saláta ágyon, továbbá tejszínes kapros erdélyi töltött káposzta marhahúsból, valamint füstölt lazacos citromos garnélarák rizottó, csiperkegombával illatosítva.

A John Bull Pub étteremben arra is odafigyeltek, hogy miközben nem mindennapi ételeket eszünk, szerencsések is legyünk 2013-ban, ezért az éjféli menü tartalmaz tejfölös lencselevest, illetve malacból készült kocsonyát.

Az italok kínálata is igen széles: száraz és édes Törley pezsgő, Ballantines, Martini, Bacardi, Campari, barackpálinka, a Villányi Vylyan pincészet borai, üdítő, ásványvíz, kávé, cappucino, stb.

Persze nem maradhat el az újévet megédesítő desszert sem, ami tortákból, édes süteményekből és vanília sodós mini rétes válogatásból áll majd.

 

 

Az étterem azon vendégekre is gondolt, akik már a nagy napot megelőzően érkeznek a szállodába, ezért a szállóvendégeket 2012. december 30-án disznótorra várják a fedett kerthelyiségben. Ígéretük szerint várható a nagy zsivaj, visít majd a malac, de aggódnunk nem kell, mert nem a szerencse malaca lesz! A pálinkát már behűtötték, a bor készen áll a „forralásra”, készítenek majd toroskáposztát, sült karajt, az esetlegesen felszedésre kerülő kilókkal pedig azt javasolják, hogy felesleges foglalkozni, mert ha túl sokat ennénk a finomságokból, arra is van ötletük: elsejére egy 40 km-es túrát szerveznek nekünk.

 

(2012-12-12)

-Nitta-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics