Kedves Olvasók, Étteremtulajdonosok, Séfek, Szakácsok, Pincérek!

.

Bár a felsorolás hosszúnak tűnhet, de így tisztességes, mert ahhoz, hogy a debreceniettermek.hu oldal 2013-ban nagyon népszerű lett, az Önök olvasottságára, munkájukra, idejükre, energiájukra volt szükségünk, melyeket utólag is szívből köszönünk.

 

A szerkesztőségünkben dolgozó újságírók újévi fogadalmat ugyan nem tűztek ki maguk elé, de azt megígérték, hogy a 2014-es esztendőben is lelkesen hírt adnak a friss étlapváltásokról, az izgalmas versenyekről, a zamat(os) fesztivál(ok)ról, különleges italokról, ízletes ételekről, speciális fűszerekről, nem mindennapi hozzávalókról, ahogy tették ezt az elmúlt 12 hónapban is. Ott lesznek a borvacsorákon, készítenek majd interjút az éttermek tulajdonosaival, beszélgetnek séfekkel, szakácsokkal, pincérekkel azért, hogy utat mutassunk a gasztronómia világába. Hisszük ugyanis, hogy ez az út eléggé kacskaringós, elágazásokkal teli, így könnyű eltévedni, mi pedig szívesen vállaltuk azt a feladatot, hogy ezen az ösvényen idegenvezetőként tevékenykedünk írásainkkal. Tartsanak velünk az újében is, és fedezzük fel együtt az étkezés művészetét.

Finom illatokban, fenséges ízekben gazdag boldog újévet kíván mindenkinek a debreceniettermek.hu szerkesztősége!

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics