Gyereksarok a Barabás Étteremben

A GYEREKSAROK HÉTVÉGE: vasárnaponként 10:30-tól gyerekmatinéval, vagy szervezett készségfejlesztő foglalkozásokkal, vagy egy igazi bohóccal teszi színesebbé a családi ebédet avagy a gyermekek születésnapját.

A GYEREKSAROK HÉTKÖZNAP: amíg a szülők a finom vacsorára várnak, addig a gyerekek kedvükre játszhatnak a Játéksziget által ajándékozott játékokkal, amely több korosztály igényének is megfelel.

A GYEREKSAROK SZÜLETÉSNAPOKON VAGY CSALÁDI ALKALMAKKOR: vállaljuk, hogy megszervezzük gyerekük születésnapját, tortával, bohóccal, játékokkal.

 

 

GYEREKSAROK A BARABÁS ÉTTEREMBEN

 

A Barabás Étterem novembertől új szolgáltatással kedveskedik vendégeinek:

 

A GYEREKSAROK HÉTVÉGÉN: nemcsak új játékokkal várja a piciket, hanem vasárnaponként 10:30-tól gyerekmatinéval, vagy szervezett készségfejlesztő foglalkozásokkal, vagy egy igazi bohóccal teszi színesebbé a családi ebédet avagy a gyermekek születésnapját.

A vasárnapi családi büféebéd ára

Felnőtteknek: 2500Ft

10 év alatt: 1250Ft

5 év alatt: ingyenes

 

A GYEREKSAROK HÉTKÖZNAP is a gyerekek rendelkezésére áll, és amíg a szülők a finom vacsorára várnak, addig a gyerekek kedvükre játszhatnak a Játéksziget (FÓRUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT) által ajándékozott játékokkal, amely több korosztály igényének is megfelel.

 

A GYEREKSAROK SZÜLETÉSNAPOKON VAGY CSALÁDI ALKALMAKKOR:

Előzetesen egyeztetett igényeik és kérésük alapján mi vállaljuk, hogy megszervezzük gyerekük születésnapját, tortával, bohóccal, játékokkal. Más családi alkalmakkor is számíthatnak a kiváló minőségű ételre, a magas színvonalú kiszolgálásra és a gyereksarok adta lehetőségekre.

 

A szülinapi és a névnapi torta az étterem ajándéka!

 

A hétvégi rendezvényekre előzetes bejelentkezés szükséges a

06-52-502-231-es telefonszámon.

 

AHOL A CSALÁD FONTOS!

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics