Vége a rettegésnek! 26-án este elfogják a gyilkosság gyanúsítottját!

A brutális gyilkosság feltételezett elkövetőjére október 26-án este a Barabás Étteremben csapnak le a nyomozók. Az illetékesek emberölés bűntette miatt folytatnak eljárást, miután megállapítást nyert az a tény, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta, s mely ügy - nem mellesleg -, precedens értékű a szakemberek szerint. A rejtélyes eset összes részletének mihamarabbi felderítésére a vendégek segítségét is kérik, a nyomozás körüli heves botrányok csillapítása véget.

 

Ez nem tréfa! Gyilkosság a Vacsorán.

 

Rendkívüli esemény részesei lesznek azok, akik október 26-án a debreceni Barabás Étteremben töltenek el egy kellemese estét. Jövő hét csütörtökön ugyanis egy bűntény részleteit kell felderíteniük a vacsoravendégeknek a belvárosi étteremben. Az alkalmi detektívek dolga lesz, hogy kinyomozzák, ki?, mikor?, hol?, miért?, és hogyan?, azaz a lényegre törő kérdésekre kapott válaszok alapján felgöngyölítsék a gyilkossági ügyet, egymással és az idővel versenyezve oldják meg a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül, a vacsora elfogyasztása alatt. A négyfogásos menünek, mint étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez, illetve szerves része a darabnak.

 

 

A Gyilkosság a vacsorán sorozatban egy új darab, A néma tanú kerül terítékre, mely a nyomozni vágyó közönség számára különleges feladvány és gasztronómiai élmény is egyben. Az előadás olyan rendhagyó este, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték összeolvadása biztosít vidám, szórakoztató hangulatban.

 

Sherlock Holmes-nak Dr. Watson, Hercule Poirot-nak Arthur Hastings kapitány, Önnek ki lesz a társa a nyomozásban?

 

 

Nyomozzunk együtt!

 

(2012-10-19)

-eSBé-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics