Hol érdemes BL-döntőt nézni Debrecenben?

Végre eljött a labdarúgó Bajnokok Ligája-döntője, ahol szombaton a Bayern München és a Borussia Dortmund játszik egymással a londoni Wembleyben, így kiváló lehetőség adódik arra, hogy haverok, buli, sör társaságában és nagy ujjongás közepette izguljuk végig a meccset.

 

Mi kell a focinézéshez?

 

Először is haverok, akikkel közösen, kitörő lelkesedéssel lehet ordítani, ha a kedvenc csapatunk játékosa nagyszerű gólpasszt ad társának, aki ravasz rúgásával betalál az ellenfél kapujába.

Aztán a sör. Nincs foci a folyékony kenyér nélkül, mert ez szervesen hozzátartozik a meccsnézéshez. Talán azért, mert elégedetten kortyoljuk minden egyes gól alkalmával.

Nem árt, ha nagy képernyős tévén vagy kivetítőn keresztül nézhetjük a mérkőzést, ha pedig még terasz is a rendelkezésükre áll, akkor az már csak ráadás.

 

Ha szombaton egy étterembe megyünk BL-döntőt nézni, akkor sört ihatunk, nagy képernyős televízióról vagy kivetítőről figyelhetjük az eseményeket, ha jó idő lesz, kiülhetünk teraszra, mi több, finomakat is ehetünk.

 

Szurkolás közben jön meg az étvágy

 

Szerkesztőségünk öt olyan vendéglátóhelyet ajánl, ahol nemcsak végigizgulhatjuk a két német topklub harcát a legnagyobb európai kupáért, hanem különlegességeket ehetünk, ihatunk.

 

A Garda Pizzéria és Étteremben ezen a napon 50%-al magasabb lesz a jókedv és alacsonyabb az ár! Ha asztalt foglalnak, akkor az időpont mellé jegyezzék meg, hogy Bajnokok Ligája, így a csülök és pizza ételeinkre 50 % kedvezmény jár.

 

A Pálma Étteremben Erdinger akcióval várják a vendégeket, vagyis egy korsó Erdinger búzasör 920 Ft helyett 750 Ft, de a napokban jelent meg náluk az új csapolt belga apátsági sör, kóstolják meg ezt is.

 

 

A Belga Étteremben a sörgömböt, illetve a sörzsiráfot ajánljuk a figyelmükbe, míg a Melange Kávéházban a csapolt és a palackozott sörök széles választéka biztosítja a kedvükre való alkohol kiválasztását.

 

A Play Pub House-ban minden negyedik elfogyasztott korsó sör után ajándékba kapnak 4 darab fűszeres csirke szárnyat mézes-chilivel, zellerszárral, hasábburgonyával.

 

 

Ha kimozdulunk otthonról, garantált a jó kedv, és miközben a két német csapat minden erejével azon lesz, hogy megnyerje a mérkőzést, fergeteges szombat estét élünk át zamatos ételek, italok, szurkolók társaságában.

 

(2013-05-25)

-Nitta-


BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics